Gang i benene

Motionsdag 2014 STU Viborg

Bevægelse er en nødvendig del af alle menneskers liv, hvis vi gerne vil leve godt.
Derfor bruger vi på STU Viborg tid i undervisningen på alle mulige former for idræt og bevægelse.

På STU Viborg lægger vi stor vægt på at bevæge os i dagligdagen. Alle klasser - eller team som det hedder hos os - har idræt mindst én gang i løbet af en skoleuge.
Derudover har vi ofte fællesarrangementer, hvor bevægelse indgår på én eller anden måde. Desværre har vi slet ingen idrætsfaciliteter på selve STU, men det har givet os anledning til at indtænke bevægelse i hverdagen på mange forskellige måder.

Siden STUs start i august 2010 har vi hvert år sagt "God efterårsferie" til hinanden med en motionsdag. Vi har tit benyttet lejligheden til at løbe eller gå i området omkring STU, men efter at vi i august 2013 flyttede ind på Vestervangsvej, er det blevet sværere, fordi vores omkringliggende veje er temmelig trafikerede.

Derfor lejede vi i oktober 2014 i stedet et par af stadionhallerne. Dette års motionsdag bestod dels af fælles opvarmning, dels af grundig introduktion til én valgfri idrætsaktivitet på hold med unge fra alle team, og endelig en fælles afslutning, hvor underviserne fra STU dystede om at blive bedst i kamp mod de unge :-)

Idrætsaktiviteterne var badminton, kørestolsrugby, hockey, indendørs fodbold og løb i lokalområdet. Og et par af afslutningens konkurrenceområder var boksekamp, armlægning og kunsten at holde en hulahopring kørende længst muligt...

Har du en kommentar?

Skriv resultatet af regnestykket7 + 7 =
Sidst opdateret: 06.03.2018